Posti- ja käyntiosoite

Laatutie 4, 09430 Saukkola

Myynti 020 741 7229

Kuluttajaneuvonta 0600 303 333

Huolto 020 741 7220

Puhelin 020 741 7220

Kiinteästä verkosta soitettaessa:
8,35 snt /puhelu + 7,02 snt /min.

Matkapuhelimesta soitettaessa:
8,35 snt/ puhelu + 17,17 snt /min.

Kaikki hinnat ALV 24%.

Kymmenen hyvää syytä valita WatMan

1. Me emme tarjoa pelkkää vesilaitetta tai laitteen kuoria, vaan kokonaisuutta vesiongelman ratkaisemiseksi. WatMan on turvallinen valinta, sillä laitteemme ovat osoittaneet luotettavuutensa tuhansissa ja taas tuhansissa kohteissa. Niillä tuotetaan puhtainta ja raikkainta vettä.

2. WatMan ja Pumppulohja ovat yhdessä Suomen suurin pientalouksien vesilaitevalmistaja. Pumppulohja on lisäksi Pohjoismaiden suurin suodatinsäiliövalmistaja. Me yhdistämme 1960-luvun perinteemme ja historiamme uusimpaan tekniikkaan. Me olemme alkuperäinen kemikaalittoman katalyyttivedensuodattimen (FeA-sarja) kehittäjä Suomessa.

3. Me olemme vedenkäsittelyn todellisia asiantuntijoita - meillä on alan koulutus, tietoa ja mittava kokemus vedenkäsittelystä. Joukkoomme kuuluu lukuisia insinöörejä ja teknikoita, neljä vesilaboranttia sekä kaksi kemistiä.

4. Vaativimmissa kohteissa, kuten radon, uraani ja arseeni, WatMan-vedensuodattimet ovat läpikäyneet pitkät testiohjelmat (mukana STUK sekä SYKE).

5. Me varmistamme tarvittaessa suodattimen toimivuuden omassa laboratoriossamme.

6. Laitteemme ovat lujia ja pitkäikäisiä, ja ne on mitoitettu myös maksimikäyttöpainetta ajatellen. Säiliöt on valmistettu joko suomalaisesta ruostumattomasta teräksestä tai lasikuidulla vahvistetusta muovista. Laitteet ovat turvallisia, käyttöönsä sopivia ja EU:n direktiivien mukaisia.

7. Valitsemalla WatMan-vedensuodattimen ajattelette myös läheistenne hyvinvointia. Laitteet tekevät sen, mitä on luvattu eikä normaaliin huoltoon tarvitse uhrata tuntikausia tai isoja rahoja.

8. Taloudellista riskiä ei ole, koska vesilaitteillamme on kattava takuu sekä vaihto- ja palautusoikeus. Noudatamme aina yleisiä toimitus- ja takuuehtoja (NL ja TKL).

9. Toimitamme vedensuodattimia pieneen kulutukseen mökille, isoon kulutukseen kunnille tai kartanoon sekä kaikkea tältä väliltä - siis sopivankokoisia ja -hintaisia laitteita.

10. Laatujärjestelmäämme ohjaa erityisesti yksi asia - tunnemme aina henkilökohtaista vastuuta asiakkaastamme. Ajatuksemme mukaan tyytyväinen asiakas on paras mainoksemme.

Marcus Grönholm

Rallin maailmanmestari Marcus Grönholm kääntyi omissa vesiongelmissaan meidän puoleemme.